vpinstruments.

vpvision uitleg animatie video (explanimation).

vpvision animatie.

klant: vpinstruments

datum: december 2015

opdracht

VPInstruments wilde graag een duidelijke ‘uitleg animatie video’ (explanimation) hebben voor hun VPVision Software en bijbehorende unieke meetapparatuur. Voorheen werkten zij vooral met plaatjes en dit wilden zij graag omzetten naar video. Deze video zou dan op de website en social media gebruikt kunnen worden om de producten op een duidelijke manier onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Ook zou de video ingezet kunnen worden in hun stands op verschillende beurzen en evenementen.

Voor VPInstruments waren er al verschillende hoge kwaliteit 3d-modellen gemaakt die Goldviz kon gebruiken voor de explanimation. Deze modellen zijn door ons aangepast zodat deze soepeler weergegeven konden worden in onze realtime software. Daarnaast zijn wij ook bezig geweest met het aanpassen van het script, het regelen van de voice-over en het maken van een storyboard. Dit om er voor te zorgen dat er de juiste hoeveelheid informatie gegeven wordt, verspreid over de lengte van de video.

Tijdens de doorlooptijd van het project zijn er verschillende proefversies naar onze contactpersoon bij VPInstruments gestuurd om er voor te zorgen dat alle elementen perfect zouden kloppen en dat het totaalplaatje binnen de visie van onze klant zou passen. De feedback die uit deze proefversie kwam is verwerkt en dit leidde tot het perfecte eindresultaat.

Zichtbaar op social display netwerken zoals Youtube, Vimeo en Facebook.
Onderdelen die te klein zijn om te zien, worden visueel zichtbaar gemaakt.
Effectievere begrijpbare communicatie.
Ingewikkeld product begrijpelijk gemaakt met krachtige visuals.

visuele verhalen. animatie

zichtbaar op social display netwerken zoals youtube, vimeo en facebook.

onderdelen die te klein zijn om te zien, worden visueel zichtbaar gemaakt.

effectieve begrijpbare communicatie.

ingewikkeld product begrijpelijk gemaakt met krachtige animatie.

klanten liefde.

ook voor goldviz was deze toepassing met robots en grijpers helemaal nieuw. ondanks de grote uitdagingen zijn er nooit concessies gedaan en zijn ze niet gestopt voordat iedereen, maar vooral ook goldviz, tevreden was!

Jeroen van den Heuvel, Eigenaar bij ZVS Techniek BV.

wil je meer weten over dit project?

Hallo ik ben en ik werk voor .

Je kunt contact opnemen via . ik zou het graag

met jullie hebben over .

één digitale kopie. vele oplossingen