een digitale kopie
van het ideale
magazijn.

vanderlande.

klant: vanderlande

datum: mei 2016

opdracht

Goldviz heeft de ideale situatie voor Vanderlande gevisualiseerd. Hierbij is het hele logistieke proces te volgen. Met deze interactieve virtual reality visualisatie, gemaakt voor de virtual reality bril de Oculus Rift, staat Vanderlande op verschillende beurzen en laten zij aan klanten zien wat voor totaal oplossingen zij kunnen bieden.

ervaar. virtual reality

goldviz heeft de ideale situatie voor vanderlande gevisualiseerd. hierbij is het hele logistieke proces te volgen.

geen transport- kosten van grote producten meer. met een virtuele showroom heb je altijd je producten op zak.

wij hebben op basis van hun cad bestanden
deze virtual reality ervaring ontwikkeld.

Met deze innovatieve Virtual reality applicatie krijgt de gebruiker de mogelijkheid om zich vrij door het distributiecentrum te bewegen. De gebruiker kan zelf zijn paden kiezen of via een vooraf gekozen pad meegenomen worden door het ideale distributiecentrum.

De gebruiker kan zelf via een game controller en/of toetsenbord, in combinatie met de Oculus Rift bril, bepalen waar hij of zij wil gaan kijken. Met de Virtual reality bril op het hoofd is het net of je midden in het distributiecentrum staat. Alles is op schaal en lijkt levensecht, alsof je het kunt aanraken.

klanten liefde.

ook voor goldviz was deze toepassing met robots en grijpers helemaal nieuw. ondanks de grote uitdagingen zijn er nooit concessies gedaan en zijn ze niet gestopt voordat iedereen, maar vooral ook goldviz, tevreden was!

Jeroen van den Heuvel, Eigenaar bij ZVS Techniek BV.

wil je meer weten over dit project?

Hallo ik ben en ik werk voor .

Je kunt contact opnemen via . ik zou het graag

met jullie hebben over .

één digitale kopie. vele oplossingen