umc utrecht
vr anatomie training.

Een ongekende anatomie ervaring.

vr anatomy training.

klant: umc utrecht

datum: december 2015

opdracht

Voor het UMC Utrecht hebben wij een Virtual Reality anatomie training ontwikkeld. Hiermee maken wij het bestuderen van het menselijk lichaam leuk, effectief en begrijpbaar voor de studenten van UMC Utrecht.

Een VR anatomie training waar de studenten het menselijk lichaam laag voor laag kunnen ontleden als of je er echt naast staat. Het is geen vervanging van de snijzaal maar het is momenteel wel hetgeen wat er het meest dicht bij in de buurt komt. Je moet het zelf ervaren met de virtual reality bril op om de voordelen echt te begrijpen. Mensen zijn 3 dimensionaal en kun je aanraken. In de VR anatomie training ervaar je dat ook. Geen plat beeldscherm maar een virtuele wereld waar je om het lichaam heen loopt en kunt aanraken.

Het resultaat; Leuker, begrijpbaar en effectiever trainen. Nieuwe goedkopere en realistischere manier van ontdekken van het menselijke lichaam.

ervaar. virtual reality

gebruiksvriendelijke bediening met slechts één knop.

ontleed, isoleer en selecteer voor gedetailleerde informatie over elk bot en elke spier.

train benamingen met de examenmodule.

zie de origo en het insertion van elke spier op de overeenkomstige botten.

grijp en plaats het menselijk lichaam in elke gewenste positie voor driedimensionale inspectie voorafgaand aan de operatie.

klanten liefde.

wat een talent en super fijne samenwerking. met de digital twin heeft goldviz voor een flinke besparing gezorgd.

Max Minder, Eigenaar bij Max Groep.

klanten liefde.

we hebben onlangs gebruik mogen maken van jullie vr. Ik kan jullie vertellen dat het een groot succes was! het trok veel klanten aan, die daarna bleven om meer van onze oplossing te horen. Helemaal super!

Mark Wassenaar, Business Development Manager bij Philips Healthcare.

klanten liefde.

ook voor goldviz was deze toepassing met robots en grijpers helemaal nieuw. ondanks de grote uitdagingen zijn er nooit concessies gedaan en zijn ze niet gestopt voordat iedereen, maar vooral ook goldviz, tevreden was!

Jeroen van den Heuvel, Eigenaar bij ZVS Techniek BV.

wil je meer weten over dit project?

Hallo ik ben en ik werk voor .

Je kunt contact opnemen via . ik zou het graag

met jullie hebben over .

één digitale kopie. vele oplossingen