philips healthcare
virtual reality experience.

virtuele operatiekamer.

klant: philips healthcare

datum: december 2015

opdracht

Vanuit Philips Healthcare Nederland en Philips Healthcare United States werd de vraag gesteld of het mogelijk was om hun product, 5 verschillende operatiekamers, om te zetten. In dit geval naar een Realtime interactieve visualisatie die draait op een krachtige game laptop en de Oculus Rift.

Wij hebben voor Philips hun product mobiel presenteerbaar gemaakt. Philips reist de hele wereld over met deze Virtual Reality VR experience. Het verschepen van 5 verschillende operatiekamers (O.K.) naar alle grote beurzen in de wereld zou een vermogen kosten en Philips zag een oplossing in een goede Virtual Reality toepassing.

In de Catalyst suite zie je de transformatie van een verouderde O.K. naar een supermoderne en toekomstbestendige O.K. De andere 4 suites laten O.K.’s zien die specifiek voor een medisch specialisme zijn ontwikkeld.

Om het meeste uit het product te halen werd ons gevraagd om van iedere virtuele operatie ruimte ook een 360° animatie video te maken. Zie hier dat project.

ervaar. virtual reality

met een virtual reality experience presenteer je overal je producten.

geen transport- kosten van grote producten meer. met een virtuele showroom heb je altijd je producten op zak.

klanten liefde.

we hebben onlangs gebruik mogen maken van jullie vr. Ik kan jullie vertellen dat het een groot succes was! het trok veel klanten aan, die daarna bleven om meer van onze oplossing te horen. Helemaal super!

Mark Wassenaar, Business Development Manager bij Philips Healthcare.

wil je meer weten over dit project?

Hallo ik ben en ik werk voor .

Je kunt contact opnemen via . ik zou het graag

met jullie hebben over .

één digitale kopie. vele oplossingen