ZVS Techniek

Promotie app en uitleg animatie video (Explanimation).

Opdracht

ZVS Techniek wilde graag zijn producten zichtbaar maken op het display netwerk. De huidige generatie zoekt en bekijkt tegenwoordig alles via mobiel en tablet. ZVS Techniek wilde zijn producten op een begrijpbare manier uitleggen zodat het verkopen vanzelf gaat, bijvoorbeeld door middel van een uitleg animatie (explanimation).

Daarnaast was ZVS Techniek op zoek naar een manier om op de beurs visueel meer op te vallen.

Categorie

Real-time, Video

Tags

Realtime, Unreal Engine 4, Video

Oplossing

Op basis van aangeleverde CAD modellen hebben wij de producten van ZVS Techniek in een real-time virtuele omgeving geplaatst, wat het mogelijk maakt om er zowel een uitleg animatie voor op het display netwerk van te maken, als een touchscreen applicatie voor op de beurs.
Om aanwezig te zijn op het display netwerk hebben wij voor ZVS Techniek een opvallende uitleg animatie gemaakt of wel een explanimation. Hierin hebben wij de visuele beelden gecombineerd met een voice-over, wat er voor zorgt dat de informatie die ZVS Techniek wil overbrengen visueel begrijpbaar is en een stuk gemakkelijker is op te nemen voor de kijker.

Voor op de beurs, in de showroom en bij de klant hebben wij een interactieve touchscreen applicatie gemaakt waarmee ZVS Techniek zijn gebruikers uitdaagt te spelen met zijn producten.

De applicatie is geschikt voor zowel mobiel en tablet, maar ook op een grote touchscreen tv wall ideaal voor op de beurs.
In de applicatie zijn de belangrijkste producten van ZVS Techniek virtueel gevisualiseerd, die op de huidige generatie mobiel en tablet erg handig zijn om overal interactief te presenteren.

Eindresultaat

  • Zichtbaar op social display netwerken zoals Youtube, Vimeo en Facebook
  • Diepgaande, uitdagende, interactieve product verkenning in een veilige omgeving.
  • Onderdelen die te klein zijn om te zien, visueel zichtbaar gemaakt.
  • Effectievere begrijpbare communicatie.

Wat zegt de klant over ons?

Goldviz had ons op een beurs geënthousiasmeerd over de mogelijkheden van interactieve presentaties. Voor ZVS Techniek BV een compleet nieuwe kijk op hoe je je als bedrijf kunt presenteren. In het eerst volgende gesprek heeft Marcel mij gelukkig kunnen overtuigen om bij de basis te blijven, en te kiezen voor een ‘eenvoudige’, betaalbare maar vooral representatieve oplossing.

 

Hierdoor is er perfect een presentatie ontstaan die de core van ons bedrijf laat zien. Ook voor Goldviz was deze toepassing met robots en grijpers helemaal nieuw. Ondanks de grote uitdagingen zijn er nooit concessies gedaan en zijn ze niet gestopt voordat iedereen, maar vooral ook Goldviz, tevreden was!

 

Ook is er een mooie video van de interactieve presentatie gemaakt, zodat die op allerlei wijzen gebruikt kan worden. De interactieve presentatie zal binnenkort voor het eerst op een beurs getoond worden, ik ben benieuw naar de reacties!

 

Jeroen van den HeuvelZVS Techniek BV

Maak nu jouw eigen product Visueel begrijpbaar