high end 3d
visualisaties.

Met high end 3D visualisaties voor ieder scherm en device presenteer je producten digitaal
en interactief. Zo geef je klanten een onvergetelijke ervaring, verkoopt producten
nog voor ze gemaakt zijn en verkort de time to market.

scrol voor snoep.

met één 3d model maken we oplossingen voor sales, marketing en trainingen, van minigames en artist impressions tot adembenemende social media content en een complete brand-experience.

Van ieder project, product of proces maakt Goldviz een 3D visualisatie. Door die in een Game Engine te plaatsen, vormen 3D visualisaties de basis van onze visuele communicatie producten.

laat zien. 3d visualisatie

voor elk beeldscherm.

Met 3D visualisaties maken wij een beeld voor elke techniek, elk doel en elk beeldscherm. Zo leggen onze interactieve uitleganimaties de werking van een product glashelder uit. En met een Serious Game speelt jouw klant met je product, project of proces. Bovendien is het een leuke, veilige en goedkope manier om te leren door te doen.

zo leggen onze interactieve uitleganimaties de werking van een product glashelder uit.

Goldviz.

3d animatie.

Zoom in op de kleinste details of laat een overzicht van de grootste projecten zien. Met een interactieve uitleganimatie maak je ieder product of project inzichtelijk. Laat klanten het virtueel zelf ontdekken met een 360 animatie en VR bril, of maak het toegankelijk voor ieder beeldscherm met een 3d animatie video. Benieuwd naar wat voorbeelden? Check ons portfolio.

digital twin.

Een goede digital twin maakt ieder project inzichtelijk en verduidelijkt de communicatie. Het staat aan de basis van alle producten die Goldviz kan maken, een Serious Game of VR Training om jouw klant te laten spelen met je product, project of proces en op een veilige manier helpt leren door te doen bijvoorbeeld. Ook een animatie, interactieve productpresentatie, virtual Reality experience of augmented reality toepassing is mogelijk. En gebruik die dan op je website, Social Media, in je beursstand of showroom. Kortom: een digital twin is het beginpunt van
de virtuele wereld rondom jouw merk.

vr 360 foto, video of tour.

Ook kunnen we van de visualisatie een 360 graden foto, video of tour maken. Dit zet je de doelgroep middenin een virtuele wereld. De klant kijkt 360 graden om zich heen en krijgt zo een duidelijk beeld van het hele proces, product of project. Ideaal om bestaande locaties via het web onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld locaties die om veiligheidsredenen moeilijk te bezoeken zijn, maar wel waarde hebben voor je doelgroep. Ook is 360 video ideaal te gebruiken voor e-learning en Werving & Selectie. Deze 360 video’s, foto’s en tours, kunnen op een eigen webpagina of sociale media als YouTube en Facebook geplaatst worden. Zo kan iedereen jouw product met een simpele Google Cardboard en telefoon thuis in Virtual Reality beleven.

 

product visualisaties.

Stel: je projectontwerp staat klaar in een programma als Autocad of SketchUp. Maar je wilt het met een productvisualisatie presenteren aan je doelgroep, je wilt ze ermee laten spelen en de time to market verkorten. Of misschien moet er alvast een VR training komen om medewerkers op de nieuwe technologie voor te bereiden. Wij zetten je digitale ontwerpen makkelijk om in deze digitale communicatiemiddelen.

Hieruit maakt Goldviz bijvoorbeeld ook een productconfigurator. Jouw klant stelt zelf zijn product samen en krijgt op het beeldscherm direct het eindresultaat te zien. Een compleet gepersonaliseerde ervaring is het resultaat.

wij dagen onszelf constant uit met nieuwe
technieken, methoden en concepten.

Ons doel? Jouw klanten en medewerkers een onvergetelijke en
meeslepende ervaring bezorgen met jouw merk, product of training.

het resultaat is een onvergetelijke en meeslepende ervaring

Goldviz

laten we samenwerken.

    hallo ik ben en ik werk voor .

    je kunt contact opnemen via . ik zou het graag

    met jullie hebben over .