Over ons

Ons team staat graag voor u klaar!

Goldviz

 

De naam Goldviz is een afkorting van Golden Visualisation.
Goldviz is jouw visualisatie partner. Wij zijn sterk in visualisatie! en gespecialiseerd in het interactief maken van mooie beelden zodat jouw klanten virtueel invloed kunnen uitoefenen op jouw product in de visualisatie. Spelen met jouw product.

 

 

Wij geloven dat technologie en creativiteit nieuwe mogelijkheden creëren om te innoveren, geld te besparen, nieuwe oplossingen brengt en ervoor zorgen dat je opvalt in de menigte. Van animatie tot game maken wij jouw product visueel begrijp- en speelbaar.

 

Met alles wat we doen, dagen wij onszelf uit om te verbeteren en geloven wij in het anders denken. “Thinking out of the bowl”.  😉

 

Net als de manier waarop wij onszelf uitdagen, maken wij ons product mooi ontworpen, eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk.

 

Toevallig maken wij mooie interactieve visualisaties, iets voor jou?

 

 

Hoe gaan we te werk

 

Tijdens het eerste kennismakings gesprek vraagt Goldviz welk probleem wij mogen oplossen voor de klant. Vervolgens gaan wij samen met de klant kijken welke presentatie techniek de beste oplossing is voor het probleem. Na gekozen te hebben voor een presentatie techniek bedenken wij een creatieve toepassing die aansluit bij de uitstraling en wensen van het bedrijf. Daarna ontwikkelen we de content, testen en installeren we de software/applicatie. En houden we na oplevering contact of alles naar wens is. Tijdens het hele traject adviseren wij over de techniek en hoe daar het beste gebruik van te maken om het beste resultaat te halen. Kortom Goldviz is jouw kennis en visualisatie partner op het gebied van interactieve presentatietechnieken!   

 

Over ons

 

Wij hebben een grote passie voor 3D visualisatie en de technologie waar het op toegepast kan worden. Wij houden de kennis van nieuwe technologie bij, zoals virtual reality en real-time interactieve visualisaties om ervoor te zorgen dat we dit kunnen toepassen in ons dagelijks werk. Wij zijn beiden afgestudeerd in 2013 aan de hogeschool voor toegepaste wetenschappen (NHTV, Breda, Nederland) in international game architecture and design (IGAD). Met onze achtergrond en interesses in game ontwikkeling hebben wij een solide kennis opgebouwd van de grafische processen die gebruikt worden in 3D, games, en virtual reality (VR). Met onze achtergrond in de game en ontwerp industrie zijn wij de perfecte partner voor al uw visualisaties, real-time interactieve visualisaties en virtual reality vraagstukken. Met onze “ja, dat kunnen wij” mentaliteit zijn uw ideeën nooit te groot of te klein.

 

De reden dat wij het leuk vinden om te doen wat we doen is omdat technologie de wereld zal veranderen en wij willen daar deel van uitmaken. Door gebruik te maken van virtual reality wordt educatie aangrijpender, training meer efficiënter en gebouwen kunnen efficiënter ontworpen worden omdat je er al doorheen kunt lopen voordat ze af zijn. Daarnaast zou je ieder museum moeten kunnen bezoeken, waar ter wereld je ook bent.

Een demo of workshops op locatie?  Ervaar Virtual Reality

Meld je aan voor nieuws en updates: