Oplossingen

Welke oplossingen bieden wij aan?

VIRTUAL REALITY

 

Interesse in Virtual Reality? Dit is jouw startpunt voor alle informatie die je nodig hebt omtrent Virtual Reality (VR) oplossingen. Lees welke technieken er zijn en wat de voor- en nadelen van Dedicated VR en Mobile VR zijn.

haven geschoten in 360 graden. dit is een stil staand beeld.

360 graden beeld & techniek

 

Lees hier wat de mogelijkheden zijn van 360 graden beeld en techniek op het gebied van foto, video en rendering. En bekijk de verschillende toepassingen in verschillende media.

Virtueel je beursstand of showroom vergroten

 

Hier vind je hoe je de digitale wereld voor jou kan laten werken door gebruik te maken van de oneindige hoeveelheid ruimte. Neem alles digitaal met je mee naar beurzen, evenementen of klanten. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Presenteer virtueel je concepten, prototypes en nieuwbouw projecten.

 

Laat concepten, prototypes en nieuwbouw projecten tot leven komen in een presentatie waarin je de klant sneller overtuigt van jouw oplossing! Ontdek de mogelijkheden van de virtuele wereld en laat jouw klanten jouw product ervaren voordat deze is gemaakt.

Oplossingen

 

Wij specialiseren ons in Realtime interactieve oplossingen. Ben je benieuwd naar onze reeds afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Wil je graag kennis maken of een idee bespreken. Neem dan vrijblijvend contact op of plan een afspraak in met de mannen van Goldviz.